Nůž kuchyňský Sakai Aoki Hamono VG10 Sujihiki Nakiri 270 mm - stříbrný-hnědý

Specifikace

Hodnocení:zatím nehodnoceno (přidat hodnocení)
  • Dostupnost: do 1-2 dnů od objednání
6677 Kč
5518,18 Kč bez DPH 21%

Dárek zdarma

Ke každému nákupu si budete moci vybrat malý dárek zdarma. Nad 500 Kč a 2 000 Kč si budete moci vybrat i z dražších dárků. Více...

Poštovné zdarma

Při nákupu nad 2 000 Kč nabízíme doručení zdarma na adresu i výdejní místa. Více...

Určení: Nezáleží na pohlaví

Sakai Takayuki je japonský kuchařský nůž z 33 vrstev damaškové oceli a jádra z oceli VG10, HRC 60-62, rukojeť z mahagonu s délkou čepele 270 mm.

Nože z této série jsou vyrobeny z 33 vrstev nerezové oceli - damasteel s jádrem z japonské oceli VG10. Čepele jsou extrémně ostré a jejicj jádro dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC. Výborně drží ostrost a působí lehkým a vyváženým dojmem. Rukojeti těchto nožů jsou ručně vyrobeny z krásného a prokresleného mahagonového dřeva, které je odolné proti vodě. Každý nůž je ručně broušen pod úhlem 18 stupňů z každé strany, přesně tak aby byla zajištěna maximální ostrost. Vřele doporučujeme, abyste se sami přesvědčili o vynikajícím výkonu a kráse těchto damaškových nožů.

Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Dlouhá čepel a osmiboká rukojeť Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Nůž Slicer/Sujihiki z oceli damasteel s jádrem z VG10 má dokonale vyváženou čepel s povrchovou úpravou Tsuchime (kladívkový povrch). Povrch dává noži nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.

Tento nůž je ruční práce - barvy, délky a profily ostří se mohou mírně lišit.

Parametry

Materiál čepele
damašková ocel
Délka - čepel (cm)
27
Délka (cm)
39
Tvrdost ostří (HRC)
60-62
Hmotnost (g)
185
Pouzdro součástí
ano
Materiálové složení
ocel
Materiál
ocel
Země výroby
Japonsko Japonsko

Nová recenze

*
*
*
*


    Nová recenze

    *
    *
    *


      Menu